Doživi more i oživi snove

Pronađite brod iz snova

Uz pomoć stručnog i uslužnog savjetnika.

Mi smo hrvatsko-njemačka tvrtka koja gaji strast prema jedrenju te već 22 godine uspješno trguje jahtama i brodovima. Pretražite naš širok asortiman novih i rabljenih plovila pouzdanih marki. Uz vodstvo predanih savjetnika, pomoći ćemo Vam donijeti odluku koja će savršeno odgovarati Vašim željama.

Saznajte više

Marina Baotić servis

N 43° 31` / E 16° 14` Seget Donji, Trogir

Servisnu radionicu u Marini Baotić vodi naš stručni i iskusni tim. Ovdje je Vaš brod u sigurnim rukama. Naše stručno osoblje izvršava radove održavanja, učvršćivanja i preuređivanja, te vrši popravke na trupu i opremi. Servisna dvorana ima vrata široka 10 metara i pogodna je za cjelogodišnje radove na brodu.

Biograd na Moru servis

N 43° 94` / E 15° 44` Šetalište kneza Branimira 1, Biograd na Moru

Servis u Biogradu na Moru pod vodstvom je profesionalnog i iskusnog tima. Ovdje je Vaš brod u dobrim rukama. Naše stručno osoblje brine se za održavanje i servisiranje te ugradnje, konverzije i popravke trupa i snastova. Cjenik na upit.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: